U bent hier

Workwear

Echte vakmannen en -vrouwen werken het liefst in werkkledij van de beste kwaliteit. De juiste kleding belemmert hen niet, maar is functioneel en biedt bescherming. In welke sector je ook werkt, bij de Zwerver vind je een ruim aanbod kledij en schoenen voor elke job.

Deze maand bij de Zwerver

Workwear toppers
Een goede werkoutfit verlicht de job. In onze workwear afdeling vind je een groot aanbod aan werkschoenen, -kledij en -accessoires, allemaal praktisch, functioneel en van de allerbeste kwaliteit.
https://www.zwerver.be/sites/default/files/ANATOMIC%20BAU%20500_250_250.jpg

Bau 500

Atlas
€89,54 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/Dassy%20Oxford.jpg

Oxford werkbroek

Dassy
€52,03 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/cat-pneu.jpg

Pneumatic

CAT
€139,15 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/Tricorp%20Jas.jpg

Parka Cordura

Tricorp
€133,32 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/Snickers%20All-Round.jpg

All-Round werkbroek

Snickers
€113,62 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/Artelli%20werkhandschoenen%20Pro%20Nitril%20Foam%20Single.png

werkhandschoen Pro Nitril Foam

Artelli
€4,11 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/Centurion%20help%20Concept%20Roofer.jpg

Concept Roofer

Centurion Safety
€30,88 
Workwear advies
Onze Workwear adviseurs zorgen ervoor dat je steeds de producten kiest die bij jouw noden passen. Of het nu gaat om werkkledij, -schoenen, accessoires of iets anders. Onze experts staan je graag met raad en daad bij.
0
0
De perfecte werkoutfit voor de echte vakman

Voor de echt vakman of –vrouw is goede werkkledij onmisbaar. Daarom denk je best goed na over wat je precies nodig hebt. Volgende vragen helpen je al een heel eind op weg om samen met onze experts de ideale werkgarderobe samen te stellen.

  1. Welk type werk doe je?
    Werk je in de bouw, tuinbouw, industrie…? Voor ieder jobtype is er een andere soort werkkledij. Sommige stoffen zijn dikker en kunnen tegen een stootje, terwijl andere vooral comfortabel moeten zitten. Laat je informeren door onze workwear experts, voor de kledij die het best bij jouw activiteiten past.
  2. In welke omgeving werk je?
    Werk je voornamelijk binnen of buiten? Voor wie in de winter vaak buiten werkt, is een warme en stevige jas een onmisbaar item.
  3. Heb je veel zakken nodig?
    Afhankelijk van de job die je uitoefent, kan het handig zijn om je materiaal dicht bij je te houden. Een werkbroek met veel zakken is dan ideaal.
Zwerver op maat
Laat je werkkledij personaliseren bij de Zwerver. Wij drukken jouw naam, logo of design op alle typen werkkledij, door middel van zeefdruk, infusion transferdruk of geborduurd. We personaliseren ook relatiegeschenken zoals bekers, jassen, messen, fietstassen, USB-sticks, enz.. Contacteer ons voor een offerte op maat.

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.