U bent hier

12 oktober 2016

Klean Kanteen - minder plastiekafval, goed voor het milieu

Klean Kanteen stelt alles in het werk om een einde te maken aan de enorme hoeveelheid plastic die onze planeet vervuilt. Geen plastic flesjes of verpakkingen meer. De Klean Kanteen producten zijn een ijzersterk herbruikbaar alternatief, gemaakt van roestvrij staal en zonder schadelijke stoffen. 1 Klean Kanteen drinkfles vervangt honderden plastic flessen. Bovendien zijn de flessen ideaal om mee te nemen op een kampeertrip, een wandeling of een andere activiteit. Wil jij ook meewerken aan een beter milieu? Ontdek de volledige collectie met drinkflessen, bekers, bewaardozen en meer bij de Zwerver. 

De iconische Klean Kanteen flessen zijn ontworpen om een levenlang mee te gaan. De simpele, stijlvolle flessen zorgen al 10 jaar voor hydratatie op een gezonde en praktische manier. Verkrijgbaar vanaf € 21,95 bij de Zwerver.

De handige bekers hebben als doel om jaren van wegwerpbekers te vervangen. Ze zijn de perfecte houders voor al je favoriete fruitige, frisse, warme of schuimende dranken. Verkrijgbaar vanaf € 30,95 bij de Zwerver.

Klean Kanteen biedt een gezond en veilig alternatief voor plastic flessen voor baby’s en jonge kinderen. De kindvriendelijke flesjes helpen hen gehydrateerd te blijven. Met de  isolatieband blijven hun drankjes fris tijdens het spelen op warme dagen. Verkrijgbaar vanaf € 19,95 bij de Zwerver.

Gepost door:
Laurent Andries

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.