U bent hier

8 mei 2018

zin in een kort verblijf op Kemping Zwerver? Spring binnen tijdens ons opendeurweekend op 19 en 20 mei.

Volgend weekend stellen we onze tenten op voor Kemping Zwerver. Move over Campinastrand, het terrein tegenover de Zwerver wordt dan even de gezelligste camping van de Kempen. Vollenbak ambiance met de Zevenkemp: 7 volksspelen met een twist waarmee je prachtige prijzen kan winnen. Verder kan je genieten van fikse kortingen, stevige kempingkost en zetten we onze tenten in de kijker.

 

Welkom op de gezelligste camping van de Kempen

Geen Kemping zonder tenten. Op het terrein tegenover de winkel zetten we onze tenten in de kijker. Zo zie je meteen hoe zo’n tent in zijn natuurlijke habitat staat. In de winkel zelf zijn er ook heel wat kortingen te spotten. 

Maak je borst maar nat voor de Zwerver Zevenkemp. Dat zijn 7 volksspelen die je niet al te ernstig moet nemen, met disciplines als Nordic ringwerpen, slaapzakkenrace of kloefkempen. Voor elke discipline die je doorworstelde verdien je een stempel. Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar een mooie prijs winnen is altijd fijner.

 

GRATIS workshop Clinic – start to trek

Zaterdag en zondag om 10u kan je een gratis workshop ‘start to trek’ van ongeveer anderhalf uur volgen. Je leert er de basics over je tent, je rugzak, het onderhoud van je materiaal, Gore-Tex … De workshop vindt plaats in de grote tent van Nordisk. De workshop is gratis, maar er is een gift voor elke deelnemer en de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is dus de boodschap!

Schrijf je hier in

 

Geniet van Kempingkost en vertrek opgeladen naar huis

Zwerver presenteert: de enige échte Zwerver burger. Een hipster burger met guacamole, een fris blaadje sla en licht pikante salsa op een sappig vleesje. Die spoel je weg met een Zwerver iced tea of coffee in de Helinox lounge, dankzij Klean Kanteen en Coffee Brewer. Voor wie het liever simpel houdt zijn er water, appelsiensap en pintjes. Ben jij helemaal opgeladen maar is je gsm plat? Aan het “Waka-Waka Green Energie / Share The Sun recharge point” laad je je batterij op. Tot slot sluiten we het weekend af met live band Farce Fatale vanaf 18u30.

Redenen genoeg dus, om binnen te springen tijdens ons opendeurweekend. 

Waar? In de winkel en het terrein ertegenover. 

Wanneer? Zaterdag van 9 tot 17u Zondag van 10 tot 17u

 

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.