U bent hier

31 oktober 2018

Kom op shortski tijdens de Zwerver Snowkemp van 9 tot 11 november

De eerste sneeuwvlokken zijn nog niet gevallen, maar volgend weekend kan je wel op shortski in Herentals. 'In Herentals?' hoor ik je denken. Ja, bij Zwerver Snowkemp: van vrijdag 9 t.e.m. zondag 11 november gooien we onze deuren open voor een weekend vol après-ski ambiance en kortingen! 

 

Op de juiste (virtuele) ski's de bergen in

Bij Zwerver vind je ski’s en snowboards van de bovenste plank die je ook kan huren. Tijdens de Zwerver Snowkemp bieden we je extra kortingen aan op skimateriaal en meer. Zin om je skiskills te tonen of wil je gewoon weten hoe het voelt om op de latten te staan? Je kan tijdens het weekend virtueel van de bergen glijden. Ook de reisexperten van Beyond Borders en Snowmania staan voor je klaar als je vragen hebt over wintervakanties. 

Ski’s waxen en slijpen door een pro

Neem je ski’s mee naar Zwerver Snowkemp voor een wax- en slijpbeurt. Op zaterdag en zondag van 13u-16u toont een professional hoe je je ski’s onder handen neemt. Dit gebeurt in samenwerking met TOKO, waarvan je heel wat onderhoudsmateriaal in onze winkel vindt. Interesse? De plaatsen zijn beperkt, dus first come, first served!

Zwerver après-skitent

Genoeg virtueel geskied? Kom dan nadien lekker meezingen (of jodelen) in onze après-skibar, waar je ook kan genieten van een portie stevige bergkost. Kwestie van je energie terug op peil te brengen. Op zondagavond sluit Farce Fatale de tent met sfeervolle folksongs.

 

WAAR? 

In de gezelligste winkel van Herentals.​ 

WANNEER?

Vrijdag van 9u30 tot 18u

Zaterdag van 9u30 tot 17u

Zondag van 9u30 tot 17u + afsluiter Farce Fatale